Stadshagenfestival druk bezocht (foto’s)

zondag 17 augustus 2014
Stadshagenfestival druk bezocht (foto’s)

De veertiende editie van het Stadshagenfestival is afgelopen weekend druk bezocht. Vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus stonden het winkelcentrum van Stadshagen en het Twistvlietpark in het teken van het Stadshagenfestival. Ondanks het wisselvallige weer kwamen duizenden bezoekers op het festival af.

Het Stadshagenfestival ging op vrijdag van start met een Barbecuewedstrijd, theaterworkshops, dansdemo’s en optredens in de feesttent. Op zaterdag was er in en rond het winkelcentrum een uitgebreide braderie. In het Twistvlietpark konden kinderen zich uitleven bij diverse attracties op het kinderplein en waren er demo’s en dansuitvoeringen in de grote feesttent.

Traditiegetrouw werd het festival op zaterdagavond afgesloten met optredens in de grote feesttent. Nieuw dit jaar was een jongerenpodium op de zaterdagavond. Jongerencentrum Level Z verzorgde daar diverse optredens met jonge DJ’s uit Stadshagen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!