Terroriserende eiergooiers weer actief in Stadshagen

zondag 31 augustus 2014
Terroriserende eiergooiers weer actief in Stadshagen

Stadshagen blijft zuchten onder de terreur van onbekenden die met eieren tegen woningen gooien. Zaterdagavond waren drie woningen aan de Wildwalstraat doelwit. Op één van de woningen zat ei op het raam en de voordeur. Tot nu toe zijn met name woningen langs en rond het Twistvlietpad doelwit van de vandalen. Vorige maand lieten verschillende wijkgenoten al weten soortgelijke overlast te ervaren van vermoedelijk een groep jongeren die het stelselmatig op aanwonenden in dit gebied hebben gemunt.

Halverwege augustus trokken wijkgenoten aan de bel omdat zij al enkele tijd last hebben van vandalen die met eieren tegen woningen gooien. Hoewel er bij de bewoners sterke vermoedens zijn dat het gaat om jongeren uit Holtenbroek die over het Twistvlietpad van en naar Stadshagen fietsen, zijn er nog geen verdachten in beeld.

Aan de activiteiten van de eiergooiers is nog geen einde gekomen getuige de nieuwe ‘aanslag’ op woningen aan de Wildwalstraat. De pesterijen in Stadshagen duren nu al enkele maanden.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!