Jubileumweek in Winkelcentrum Stadshagen

zondag 14 september 2014
Jubileumweek in Winkelcentrum Stadshagen

Al tien jaar lang vormt winkelcentrum Stadshagen het middelpunt van de wijk. Tien jaar boodschappen doen, winkelen, op een terrasje zitten, een hapje eten. Tien jaar ontwikkelen, veranderen en toch ook hetzelfde blijven. Een winkelcentrum waar iedere dag – van alle kanten – mensen naar toe komen. Jong en oud. Lopend, fietsend, met de auto. Tien jaar elkaar ontmoeten in en rondom de Wade.

Het was in oktober 2004 dat het lintje werd doorgeknipt en het nieuwe winkelcentrum officieel haar deuren opende. Maar de winkeliers vieren het jubileum al vanaf het voorjaar. In mei werd er al een eerste feestelijke periode gevierd met de uitgave van een speciale jubileumkrant en een zegelspaaractie waarmee klanten mooie prijzen konden winnen.

De week van 15 t/m 20 september sluit een tweede feestelijke periode af, voorafgegaan door een tweede speciale jubileumkrant. Een periode waarin klanten op Facebook en met behulp van gratis kraskaarten meedingen naar kleine en grote prijzen. Begin 2015 wordt de derde en afsluitende periode ingeluid waarin klanten worden uitgedaagd mee te doen aan leuke acties.

Kinderactiviteiten
De feestweek start op 15 september met een feestelijke aankleding van het winkelcentrum. Op woensdagmiddag 17 september barst het feest echt los met leuke kinderactiviteiten in het winkelcentrum, o.a. een springkussen, ballonnenmeisjes die ballonnen op stok uitdelen en knutselen in een tent.

Op zaterdag 20 september gaan de feestelijkheden door. Van 10.00u tot 17.00u is er van alles te doen, waaronder schminken/knutselen in de kidstent van Partou, uitdelen van lekkere traktaties, een leuke act, Stadshagentrein, springkussen en er is een ballenbak. Ook is er een ballonnenwedstrijd voor alle kinderen uit Stadshagen.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Om 13.30u houdt wethouder René de Heer een toespraak en mag het winkelcentrum haar tweede KVO-ster in ontvangst nemen. Dit Keurmerk voor Veilig Ondernemen wordt uitgereikt aan winkelcentra die zich langdurig inzetten voor een schoon, heel en veilig winkelcentrum. Inmiddels voldoet Stadshagen aan alle vereisten voor de felbegeerde tweede ster.

 

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!