Geen persoonsverwisseling bij moord Robert Voorhorst

zondag 14 september 2014
Geen persoonsverwisseling bij moord Robert Voorhorst

Volgens de politie is het niet aannemelijk dat er persoonsverwisseling heeft plaatsgevonden bij de moord op Robert Voorhorst. Al snel na de schietpartij op 3 september in de Akkerbergstraat deden geruchten hierover de ronde. Speurwerk door de recherche heeft tot op heden geen enkel bewijs voor dit scenario gevonden. Het uitblijven van tips in die richting na oproepen in onder meer Opsporing Verzocht versterken en bevestigen voor de politie deze uitkomsten van het onderzoek.

De signalen over een mogelijke persoonsverwisseling bleven de dagen na de moord hardnekkig de kop opsteken, wat de nodige onrust opleverde in de wijk en met name in de directe omgeving van de Akkerbergstraat. De politie hoopt dat door het ontkrachten van deze signalen de rust snel weerkeert in de wijk. De politie zal de komende tijd ook nog steeds zichtbaar en onzichtbaar in de wijk aanwezig zijn.

Tips
Het onderzoeksteam naar de moord op Robert Voorhorst heeft de afgelopen dagen ook uit Stadshagen meerdere tips mogen ontvangen en wil de mensen hiervoor bedanken. Vanzelfsprekend wordt deze informatie zeer vertrouwelijk en met de grootste zorg behandeld. Deze informatie helpt het rechercheteam met het onderzoek. Mede hierdoor krijgt het team een helder beeld van opvallende en/of verdachte zaken zoals voertuigen en personen in de buurt. Ook schept deze informatie meer duidelijkheid over de achtergrond van het slachtoffer.

De politie roept mensen die nog informatie hebben en dit nog niet gedeeld hebben met de politie nadrukkelijk op om zich alsnog te melden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!