Tweede editie StadshagenNieuws Magazine op de mat

woensdag 24 september 2014
Tweede editie StadshagenNieuws Magazine op de mat

Vanaf vandaag verschijnt de tweede editie van het StadshagenNieuws Magazine bij iedereen in Stadshagen en Westenholte op de deurmat. In juni 2014 verscheen de eerste editie ter ere van het vijfjarig bestaan van StadshagenNieuws.

Via onze website brengen wij nieuws uit de wijk. In het Magazine belichten wij meer de achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft. In deze editie onder andere de gezichten achter het Stadshagenfestival, een interview met het bestuur van voetbalclub CSV’28, een historische gebeurtenis aan de Hasselterdijk en de organisatie achter de Stadshagenrun.

De achtergrond belichten
Met het uitbrengen van het Magazine willen wij een aanvulling bieden op de website StadshagenNieuws. Op de website brengen wij met zes vrijwilligers de actuele nieuwsberichten, informatievoorziening en fotoreportages over de wijk.  In het Magazine belichten wij meer de achtergrond van wat er allemaal speelt in de wijk, portretten van de mensen die zich inzetten voor de wijk met mooie initiatieven,  enthousiaste Stadshagenaren, ZZP’ers en bedrijven rond en uit Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!