Gewapende overval Stadshagense fietsroute Bachlaan

maandag 11 oktober 2010

Opnieuw is het raak op één van de Stadshagense fietsroutes richting het stadscentrum. Op zondagavond 10 oktober 2010 omstreeks 19.30 uur is een pizzakoerier op de Bachlaan (Holtenbroek) overvallen. De overval vond plaats op één van de doorgaande fietsroutes van en naar Stadshagen. De gewapende overval vond plaats nabij de Klooienberglaan, waar in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 oktober ook al een 18-jarige Zwollenaar van zijn fiets en telefoon werd beroofd. De pizzakoerier werd door twee onbekende mannen gedwongen tot stoppen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen zijn geld en diverse goederen afstaan, waarna de daders ervandoor gingen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van de overval of personen die even daarvoor of daarna iets opvallende hebben gezien op de genoemde locatie.

Het signalement van dader 1 luidt als volgt: 1.60 m. lang, kaal hoofd, donkere huidskleur, gouden tanden en een normaal postuur met buikje. Dader 2 ziet er als volgt uit: 1.60 m. lang, korte dreadlocks en had donkere kleding aan. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden via Bel M. 0800-7000.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!