Dierendag: Beestenboel in het winkelcentrum (fotoreportage)

zaterdag 4 oktober 2014
Dierendag: Beestenboel in het winkelcentrum (fotoreportage)

Zoveel dieren als er zaterdag in het winkelcentrum van Stadshagen rondliepen, zijn er waarschijnlijk nog niet vaak geweest. En er was een goede reden om daar te zijn: het winkelcentrum had flink uitgepakt om tijdens dierendag de vele huisdieren die Stadshagen rijk is eens flink in het zonnetje te zetten.

Van een luxueus vijfgangendiner voor honden en speeddaten voor konijnen tot het aaien en knuffelen van konijnen en ieniemini kuikentjes: het kon allemaal in het winkelcentrum. Ook konden kinderen een knaagdiercupcake maken en met hun favoriete huisdier op de foto.

Fotowedstrijd ‘Zo baas, zo dier’
Heb je nog een leuke/grappige foto van jou en je huisdier? Dan kun je nog meedoen aan de fotowedstrijd. Lever dan voor 11 oktober die foto in bij de Stadshagense vestiging van Pets & Co Jonkman. Op 15 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Digitaal aanleveren kan ook. Stuur je foto dan naar: jonkman@petsenco.com

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!