Verkoop nieuwe woningen Werkerbrink van start

donderdag 14 oktober 2010

Voor het nog aan te leggen wijkdeel Werkerbink, vlak naast Werkerhoven in Stadshagen, wordt vanaf 16 oktober de inschrijving geopend voor de verkoop en verhuur van 50 woningen. De woningen worden ontwikkelt door bouwbedrijf Salverda en woningcorporatie SWZ. Er worden veel inschrijvingen verwacht, omdat de verkoop van woningen in de eveneens nog aan te leggen Breecamp met overweldigende belangstelling werd overladen.

In Werkerbrink ontwikkelen SWZ en Salverda vijftig woningen waaronder 28 koopwoningen en 22 huurwoningen. Op zaterdag 16 oktober a.s. start de verkoop van 10 rijwoningen en 18 patiowoningen van 11.00 – 13.00 uur bij het strandhuis aan de Milligerplas. Inschrijven is mogelijk tot maandag 25 oktober, 10.00 uur.

Bij overschrijding van de bouwnummers, vindt op maandag 25 oktober een loting plaats bij de notaris. De kans op overschrijding is groot, aangezien er bij de laatste inschrijving van een project in Stadshagen (Breecamp Oost) ruim honderd mensen inschreven op zestien woningen. De verkoopprijs is vanaf € 197.500 – € 270.000 v.o.n. bij koopwoningen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!