Level Z en Vinexpress genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs

zaterdag 25 oktober 2014
Level Z en Vinexpress genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs

Zowel Level Z als de Vinexpress zijn dit jaar genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Met de prijs worden vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Overijssel in het zonnetje gezet. Stemmen kan nog tot 6 november en de prijsuitreiking is op 7 november.

Level Z
Jongerencentrum Level Z is in 2007, door de inzet van het jongerenwerk en met veel inspraak van jongeren, tot stand gekomen. Ook nu wordt nog steeds gewerkt met jongerenparticipatie. Zo worden de activiteiten in jongerencentrum Level Z door jongeren zelf georganiseerd. Met een team van rond de 60 vrijwilligers en een aantal beroepskrachten wordt het jongerencentrum draaiende gehouden.
Klik hier om een stem uit te brengen op Jongerencentrum Level Z

Vinexpress
Al ruim 12,5 jaar maken vrijwilligers de Vinexpress, de wijkkrant van Stadshagen. Ongeveer 25 vrijwilligers, in wisselende samenstelling, hebben de afgelopen jaren in totaal 120 interessante kranten gemaakt.
Klik hier om een stem uit te brengen op de Vinexpress

Vrijwilligersprijs
De Overijsselse Vrijwilligersprijs wordt dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en is een initiatief van de provincie Overijssel. Met de prijs wil de provincie vrijwilligers in het zonnetje zetten: “Bijna een op de drie inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving.”

Klik hier voor meer informatie en om een stem uit te brengen op een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!