Woninginbreker op heterdaad aangehouden – update

zondag 2 november 2014
Woninginbreker op heterdaad aangehouden – update

Een politiehond heeft zondagavond 2 november een inbreker weten te pakken. De inbreker, een 24-jarige man uit Gouda, had samen met een nog voortvluchtige verdachte ingebroken in een woning aan de Tolgaarderstraat.

Een hondengeleider van de politie was rond acht uur ’s avonds in de wijk en zag twee mannen die veel aandacht voor woningen hadden. Hij hield hen op afstand in de gaten en zag dat het duo op een gegeven moment via  een raam bij een woning aan de Tolgaarderstraat naar binnen klom. De agent nam contact op met de meldkamer voor assistentie.

Gewond
Nadat een tweede hondengeleider ter plaatse was gekomen, kwamen de inbrekers de woning weer uit. Ze namen de benen toen ze werden aangeroepen door de politie, waarop de politiehond werd ingezet die één van de verdachte te pakken kreeg. Deze verdachte is door de aanhouding gewond geraakt en in het ziekenhuis behandeld. De tweede verdachte is nog voortvluchtig.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!