Stadshagen maakt zich op voor Sint Maarten

maandag 10 november 2014
Stadshagen maakt zich op voor Sint Maarten

Lampionnen, snoepgoed en groepen zingende kinderen. Op 11 november is de dag, dat de kinderen van Stadshagen weer langs de deuren gaan om hun snoepgoed bij elkaar te zingen. Het feest wordt altijd groots gevierd in de wijk. Tussen zes en acht uur ‘s avonds klinkt het gezang van groepjes kinderen door de straten. Met dit jaar wel een bijzondere oproep van de bewoners van het Zonnehuis: “wij zouden het erg gezellig vinden als jullie ook bij ons langskomen”.

st maarten zonnehuisBijzondere oproep van de bewoners van het Zonnehuis: 
Afgelopen week heeft Diana Nijhof namens de bewoners van het Zonnehuis een bijzondere brief langs de deuren gebracht gericht aan de buurtkinderen van het Zonnehuis:

“Hallo Buurtkinderen van het Zonnehuis,
dinsdag 11 november wordt er weer St Maarten gelopen met mooie lampions. Zoals jullie misschien weten wonen er mensen in het Zonnehuis die niet meer thuis kunnen wonen. Bij deze mensen komen er dus geen kinderen aan de deur zingen. Toch zouden zij het heel erg gezellig vinden. Ik wil jullie dan ook vragen langs te komen op de “IJssel” en “Dinkelstraat” tussen 16.00 en 17.00 uur.”

Mooie foto van St Maarten?
Wij zijn natuurlijk benieuwd naar alle mooie lampionnen die er langs de deuren komen in onze wijk. Heeft u een mooie foto? Mail deze dan naar info@stadshagennieuws.nl.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!