Veel vraag naar woningen Breecamp-Oost

woensdag 12 november 2014
Veel vraag naar woningen Breecamp-Oost

De belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Breecamp-Oost zit duidelijk in de lift. Steeds meer mensen zoeken en vinden een passende woning in een van de nieuwbouwprojecten in deze jongste buurt van Stadshagen. Het aanzicht van Breecamp-Oost verandert nu snel. Het wordt een mooie, ruim opgezette buurt met een grote verscheidenheid aan woningen.

Start bouw
Op donderdag 6 november 2014 hebben bouwer Ufkes en DLH Ontwikkeling samen met wethouder Nelleke Vedelaar de starthandeling verricht van de bouw van 15 van in totaal 22 geplande koopwoningen. Achttien van deze woningen zijn inmiddels verkocht en er lopen nog verschillende opties. De woningen spreken de kopers aan vanwege de aansprekende architectuur en het (individuele) WKO-systeem voor de vloerverwarming. De woningen zijn daardoor zeer energiezuinig.

Vorige maand is Bouwfonds gestart met de bouw van 22 koopwoningen in Breecamp-Oost. En Betaalbaarwonen.nl gaat er veertien 2-onder-1 kapwoningen bouwen.

Havezathepark
Ook voor de ruime gezinswoningen aan het Havezathepark, grenzend aan de woningen van DLH, blijkt veel belangstelling te bestaan. Via Funda hebben zich inmiddels in korte tijd tientallen belangstellenden aangemeld voor deze koopwoningen. De gemeente ontwikkelt dit project zelf. In eerste instantie besteedt de gemeente hier twintig woningen aan. De verwachting is dat de bouw van deze woningen in de eerste helft van 2015 start.  Bij voldoende belangstelling kunnen kort daarna ook de overige achttien woningen in de verkoop.

Vrije sector kavels
Van de twaalf vrije sector kavels die de gemeente in Breecamp-Oost aanbiedt, zijn er inmiddels vier verkocht. Ook deze worden naar verwachting in 2015 gebouwd.
Door collectief particulier opdrachtgeverschap heeft Meacasa twaalf koopwoningen gerealiseerd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!