Jumbo Nagelmaeker ontvang Super Supermarkt Keurmerk

zaterdag 22 november 2014
Jumbo Nagelmaeker ontvang Super Supermarkt Keurmerk

Jumbo Nagelmaeker is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Jeroen en Marina Nagelmaeker ontvingen het keurmerk op 17 november in aanwezigheid van wethouder René de Heer. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Lokaal en duurzaam ondernemen
Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemers Jeroen en Marina Nagelmaeker en hun medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. In het bijzonder door de actieve betrokkenheid bij activiteiten in de wijk, onderscheidend aanbod lokale producten waaronder zuivel, groente en fruit, en energiezuinige verwarming door een warmte- koudeopslagsysteem hebben bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

Beoordelingscriteria
Jumbo Nagelmaeker is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.

Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. Hij benadrukte dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Jeroen Nagelmaeker is dan ook supertrots op het behaalde resultaat: ‘Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.’

Zwolse boodschappentas
Jumbo Nagelmaeker heeft onlangs nog een exclusieve Zwolle big-shopper gelanceerd met een mooie foto van de Peperbus en de Twistvlietbrug erop. Van elk verkocht exemplaar gaat er € 1,- naar activiteiten in Stadshagen.

Van de ruim 4400 supermarkten in Nederland wordt 42% gerund door zelfstandige ondernemers. Zij doen dit als franchisenemers van één van de bekende ketens, maar volledig voor eigen risico. Met Jumbo Nagelmaeker hebben nog ruim 160 supermarkten in Nederland het Super Supermarkt Keurmerk. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!