Decembereditie StadshagenNieuws magazine

maandag 22 december 2014
Decembereditie StadshagenNieuws magazine

De afgelopen dagen is in heel Stadshagen en Westenholte de decembereditie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. Gratis huis-aan-huis, boordevol artikelen en informatie over de wijk.

Het is inmiddels de derde van het magazine, dat in juni 2014 voor het eerst verscheen. In deze editie onder andere: wijkagent Michel Engel, een grote kerstpakkettenactie voor wijkgenoten, een kijkje in het Zonnehuis en het 75-jarig jubileum van de IJsvereniging WVF.

Magazine thuis niet ontvangen? Lees het magazine online!

De achtergrond belichten
Met het uitbrengen van het Magazine willen wij een aanvulling bieden op de website StadshagenNieuws. Op de website brengen wij met zes vrijwilligers de actuele nieuwsberichten, informatievoorziening en fotoreportages over de wijk. In het Magazine belichten wij meer de achtergrond van wat er allemaal speelt in de wijk, portretten van de mensen die zich inzetten voor de wijk met mooie initiatieven, enthousiaste Stadshagenaren, ZZP’ers en bedrijven rond en uit Stadshagen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!