Overvaller pizzakoerier Klooienberglaan mogelijk gepakt

maandag 18 oktober 2010

Een mogelijke overvaller van een pizzakoerier op de Klooienberglaan is donderdag 14 oktober door de politie aangehouden. De pizzakoerier, die op de doorgaande fietsroute van het centrum naar Stadshagen reed, werd 10 oktober ’s avonds overvallen door twee mannen met mogelijk een vuurwapen. Eén van deze mannen is zoals het nu lijkt  aangehouden door de politie. Het gaat om een 39-jarige verdachte uit Beekbergen, die in Rotterdam is gearresteerd. De politie kijkt ook of hij bij meer overvallen betrokken is geweest in diezelfde periode.

Betrokkenheid meer zaken
In en rond het weekend van 10 oktober vonden er verschillende overvallen en berovingen plaats. De politie bekijkt nu of deze verdachte hierbij betrokken is geweest. De berovingen en overvallen vonden allen plaats in het gebied tussen de Twistvlietbrug, Bachlaan en Klooienberglaan, die deel uitmaken van de fietsroute van het centrum van Zwolle naar Stadshagen. De politie kijkt verder ook of de verdachte betrokken is geweest bij de overval van een man bij een geldautomaat in Assendorp, in december 2008.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!