Snertloop CSV’28 levert 2.500 euro op voor Zonnehuis

dinsdag 6 januari 2015
Snertloop CSV’28 levert 2.500 euro op voor Zonnehuis

De jaarlijkse snertloop van CSV’28 – dit jaar omgedoopt tot sponsorloop – heeft zaterdag 3 januari 2.500 euro opgeleverd voor de Stichting Vrienden van het Zonnehuis. Met deze Rabo Verbindingsloop wil de voetbalclub uit Stadshagen haar betrokkenheid tonen bij de wijk.

Aan de Rabo Verbindingsloop deden 135 lopers mee. De route – over 2,5 km, 5 km of 10 km – liep langs de hoofdingang van het Zonnehuis, waar medewerkers en bewoners de lopers hartstochtelijk aanmoedigden.

Voor CSV’28 was de jaarlijkse snertloop een mooie gelegenheid om niet alleen in te zoomen op de saamhorigheid van leden onderling, maar om ook betrokkenheid te tonen naar de seniore medeburgers van de wijk. ‘Het Zonnehuis en CSV’28 zijn bijna buren en met de Rabo Verbindingsloop hebben we ook letterlijk, in de vorm van een sponsorbijdrage, een mooi e verbinding gelegd tussen jong en oud.

Zonnehuis
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CSV’28 overhandigde voorzitter Durk de Boer de cheque aan
Albert Ploeger, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Zonnehuis. Deze was blij met het bedrag en bedankte de leden van CSV’28 en sponsor Rabobank voor hun inzet. ‘We hebben heel veel vrijwilligers die met onze bewoners wandelen of spelletjes doen, maar we willen ook graag dat ze er samen op uit kunnen. Dat kost geld en dat proberen wij als Vrienden in te zamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke uitjes organiseren.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!