Winkelcentrum laat wensen uitkomen

maandag 26 januari 2015
Winkelcentrum laat wensen uitkomen

Afgelopen zaterdag heeft Winkelcentrum Stadshagen ruim veertig wensen uit laten komen. Tijdens het kerstevenement Christmas Village konden bezoekers van het winkelcentrum bij de Wensfeeën een wens invullen voor zichzelf of een ander. Dankzij het winkelcentrum zijn nu tientallen wensen uitgekomen.

De jury, bestaande uit winkeliers, de wensfeeën en het bestuur, heeft ruim 40 wensen geselecteerd en deze dankzij de hulp van de winkeliers van Stadshagen in vervulling kunnen brengen. Tijdens de uitreiking op zaterdag 24 januari waren vrijwel alle ‘winnaars’ aanwezig: een kleuter die 100 snoepjes wenste, een puber die 1 kilo pindakaas wenste. Maar ook: een bosje bloemen voor de liefste mama of oma, een boodschappenpakket voor een mevrouw die kookt voor mensen die geen geld hebben, een dagje uit of diner en theater voor mensen die in een nare tijd zitten of achter de rug hebben.

Een workshop cupcakes bakken, een ritje met de Rova of in een brandweerwagen, ijs voor de hele klas, een prinsessenfotoshoot: het winkelcentrum maakte heel wat mensen blij.

Klik hier voor foto’s van de uitreiking van de wensvervulling.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!