Insluipers actief in Stadshagen

dinsdag 10 maart 2015
Insluipers actief in Stadshagen

De afgelopen week konden veel mensen genieten van het mooie weer. Maar voor een aantal mensen eindigde dat genieten in een kater: toen ze thuis- of beneden kwamen bleek een insluiper hun tablet, televisie of andere elektronica te hebben gestolen.

In de afgelopen week zijn er drie diefstallen uit woningen geweest in Stadshagen, meldt wijkagent Michel Engel aan StadshagenNieuws. De diefstallen vonden plaats in het ‘oude’ gedeelte van Stadshagen en het ging steeds om insluiping, waarbij de dief via een openstaande deur of openstaand raam zijn slag kon slaan. In de meeste gevallen betrof de buit elektronische apparatuur: een tablet, televisie of tv-ontvanger, maar er werd ook geld buitgemaakt.

Juist met het mooie weer zetten veel mensen hun ramen en deuren  open om lekker van het weer te genieten, maar ook dieven weten dat en kunnen zo vaak eenvoudig hun slag slaan. Wees dus alert en sluit ramen en deuren als u er niet bent, ook als u maar eventjes weg bent of boven bent.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!