Vrouw gewond bij gewelddadige straatroof

donderdag 12 maart 2015
Vrouw gewond bij gewelddadige straatroof

Woensdagmiddag 11 maart tussen 15:00 en 15:30 uur is een 64-jarige vrouw uit Zwolle het slachtoffer geworden van een gewelddadige poging tot diefstal, waarbij zij gewond raakte.

Zij liep op het fietspad van de Mastenbroekerallee, terhoogte van het zanddepot, richting Klokkengieterlaan. Door een haar tegemoetkomende jongen op een snorscooter werd geprobeerd met geweld haar rugtas te pakken. Dit mislukte doordat zij de tas met beide schouderbanden stevig over haar schouders droeg. De vrouw kwam echter ten val en liep verwondingen aan haar hoofd en nek op. Zij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De bestuurder van deze scooter is een blanke jongen, ongeveer 18-20 jaar oud, met een stoppelbaardje. Hij droeg een grijze pet en zwarte jas. Hij reed op een donkergrijze bromscooter mogelijk van het merk Peugeot, type Speedfire, die veel lawaai maakte. Hij ging er vandoor in de richting van de Drapenierlaan.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!