Stadshagen viert Palmpasen

zaterdag 21 maart 2015
Stadshagen viert Palmpasen

Eieren zoeken, een eigen Palmpasenstok maken en een Palmpasenoptocht lopen onder begeleiding van muziek. Op zaterdag 28 maart 2015 viert Stadshagen Palmpasen en worden er verschillende activiteiten georganiseerd rondom het winkelcentrum en Twistvlietpark. De activiteiten worden georganiseerd door werkgroep Kinderactiviteiten van Wijkstichting Stadshagen Totaal in samenwerking met zorgcentrum Werkeren. Hierdoor worden het activiteiten voor jong en oud in de wijk.

Kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar kunnen vanaf 14.30 uur meedoen aan de verschillende activiteiten:

Eieren zoeken
V
anaf 14.30u kunnen de kinderen een formulier ophalen in grand café Werkerwaard (Werkerlaan 154, in het zorgcentrum naast het Gezondheidshuis) en kunnen zij in het winkelcentrum op zoek naar de eieren die de paashaas in de etalages van de winkels heeft verstopt. Daarbij zetten zij de letters op de juiste plek en leveren zij hun formulier in bij het grand café. Dit kan tot uiterlijk 15.45 uur. De winnaars worden na de palmpasenoptocht bekend gemaakt.

Een eigen Palmpasenstok maken
Naast het eieren zoeken kunnen de kinderen ook een eigen palmpasenstok maken. Eventueel met hulp van hun ouders. Of zij kunnen helpen met het maken van een grote Palmpasenstok. Daarna kunnen zij meelopen met de palmpasenoptocht (16.00-16.30u) rondom het Twistvlietpark, onder begeleiding van muziek. Bij goed weer gaan er wellicht ook een aantal bewoners uit Werkeren mee. Ook zijn de toekomstige bewoners van Frion uitgenodigd om mee te doen. Na afloop wordt de grote Palmpasenstok aangeboden aan de bewoners van zorgcentrum Werkeren en wordt de prijswinnaar van de eierzoektocht bekend gemaakt.

Kosten
Deelname bedraagt €2,50 p.p. (inclusief Palmpasenhaantje, snoepgoed, creatieve materialen, drinken en Palmpasenstok). Als je je eigen Palmpaasenstok meebreng, dan betaal je slechts €1,- p.p.

Deze activiteit wordt georganiseerd door werkgroep Kinderactiviteiten van Wijkstichting Stadshagen Totaal in samenwerking met Werkeren (onderdeel van IJsselheem). Voor meer informatie bekijk dan de facebookpagina van de werkgroep kinderactiviteiten.

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!