Kleedjesmarkt en activiteiten op Koningsdag

zondag 29 maart 2015
Kleedjesmarkt en activiteiten op Koningsdag

Een kleedjesmarkt, versierde fietstocht met muziek, workshops dans en theater en spelletjescircuit met pannenkoeken. Koningsdag 2015 wordt ook dit jaar goed gevierd in Stadshagen met het thema ‘200 jaar koningsschap’. Het duurt nog even maar komende maand kan iedereen alvast zijn of haar verkoopwaar verzamelen voor de kleedjesmarkt en alvast nadenken hoe je je fiets gaat versieren.

9.15 – 10.00 uur: Versierde fietstocht met muziek
Al vroeg in de ochtend kunnen de kinderen in Stadshagen hun eigen versierde fietsen tonen aan de wijk met een muzikale fietsoptocht. De optocht vertrekt net als vorige jaren vanaf het basketbalveld aan het Mannagras. Om 10.00 uur zal in het winkelcentrum de winnaar met de mooist versierde fiets bekend worden gemaakt .

10.30 -16.30 uur: Kleedjesmarkt
Vanaf 10.30 uur gaat de kleedjesmarkt van start in en rond het Twistvlietpark en winkelcentrum. Iedereen dit iets te verkopen heeft kan met een eigen kleedje een plekje zoeken. Traditiegetrouw zijn de plekken vaak vroeg in de ochtend al ingenomen om zo de beste plek te krijgen. Tot 16.30 uur kan iedereen zijn eigen spullen verkopen.

14.30 – 16.00 uur: Spelletjescircuit met pannenkoeken
Om 14.30 uur kunnen kinderen meedoen met een spelletjescircuit voor pannenkoeken bij restaurant Werkerwaard.

De activiteiten worden ook dit jaar georganiseerd door de werkgroep Kinderactiviteiten van Wijkstichting Stadshagen Totaal.

flyer koningsdag

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!