Leuke viering palmpasen (foto’s)

zondag 29 maart 2015
Leuke viering palmpasen (foto’s)

Stadshagen had een leuke viering van palmpasen. Zaterdag 28 maart gingen jong en oud in de wijk samen aan de slag om de mooiste palmpaasstok te maken. In restaurant Werkerwaard konden de kinderen hun eigen stok maken en vervolgens meelopen in de optocht met muziek. Ondanks het regenachtige weer was het een geslaagde activiteit.

De organisatie lag in handen van werkgroep kinderactiviteiten van wijkstichting Stadshagen Totaal. In het kader van de verbinding tussen jong en oud waren de kinderen te gast in restaurant Werkerwaard. Tussen 14.30 en 16.00 uur konden de kinderen hun eigen palmpaasstokken maken. Daarnaast werden er ook nog twee extra paasstokken gemaakt voor twee zieke bewoners. Er was voldoende knutselmateriaal, snoep en hulp van ouders en de paashaas natuurlijk.

Om 16.00 was het voor de echte doorzetters (het weer werkte niet echt mee) verzamelen met Jong Jubal voor een kleine optocht door het winkelcentrum. Het einde van de optocht was weer in Werkeren. Hier boden de kinderen een supergrote palmpasenstok aan, aan de bewoners.

Foto’s: Dhr. Burgman

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!