Weer ongeval op kruising Stadshagenallee

dinsdag 31 maart 2015
Weer ongeval op kruising Stadshagenallee

Dinsdagochtend zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Stadshagenallee met de Hasselterweg. Het ongeval leidde tot lange files in Stadshagen. Het is het tweede ongeval op de kruising in een week tijd. Het punt is inmiddels berucht: in de afgelopen jaren zijn er al veel ongevallen gebeurd. Met name in de spits is het onoverzichtelijk op de weg en maken automobilisten in de haast vaak een voorrangsfout.

Aansluiten op nieuwe weg
De kruising had eigenlijk al op de nieuwe rondweg aangesloten moeten zijn, maar door een langslepende onteigeningsprocedure van gronden nabij het kruispunt heeft het jaren geduurd voordat de gemeente definitieve plannen kon maken om het punt aan de nieuwe Hasselterweg aan te sluiten.

Veilig inrichten
Het is voor automobilisten te hopen dat de kruising snel veiliger wordt ingericht zodat de kans op ongelukken een stuk kleiner wordt. Naar verwachting wordt er later dit jaar gewerkt aan de voltooiing van de nieuwe Hasselterweg.

Foto: @NeuteboomG

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!