Voor de derde maal in week ongeval Hasselterweg

zaterdag 4 april 2015
Voor de derde maal in week ongeval Hasselterweg

Voor de derde keer in één week tijd zijn er auto’s op elkaar gebotst op de kruising van de Hasselterweg met de Stadshagenallee. Voor zover bekend is er alleen sprake van blikschade. Het is niet opmerkelijk dat het ongeval op nagenoeg dezelfde plek gebeurde als de voorgaande botsingen. Het kruispunt is al jarenlang toneel van ongelukken en vooral bijna-ongelukken.

Veel voorrangsongelukken
De kruising is zeer onoverzichtelijk, vooral tijdens de spits. Verkeersdeelnemers vergissen zich vaak in auto’s die over de Stadshagenallee rijden, waardoor er voorrangsongelukken gebeuren. In de afgelopen jaren zijn er meerdere ongevallen gebeurd. Ondanks het hoge aantal ongevallen zijn er tot dusver geen maatregelen genomen om meer ongelukken te voorkomen.

Aansluiting Hasselterweg
Het kruispunt moet aangesloten worden aan de nieuwe Hasselterweg, maar dat is door een langslepende onteigeningsprocedure langdurig uitgesteld. Mogelijk wordt de weg later dit jaar alsnog aangesloten. Maar wellicht is het voor de veiligheid beter om tot die tijd maatregelen te nemen, want het is wachten op een ernstiger ongeval op deze kruising.

Foto’s: Twitter @ZoalsMart

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!