Prijswinnaars beleven mooie wedstrijd PEC Zwolle

zondag 5 april 2015
Prijswinnaars beleven mooie wedstrijd PEC Zwolle

De prijswinnaars van de Gouden Bal-actie in Stadshagen hebben een mooie avond beleefd in het PEC Zwolle stadion. PEC Zwolle versloeg Willem II met 1-0 en maakt daardoor kans op Europees voetbal. De steun van de jonge enthousiaste supporters heeft daar beslist aan bijgedragen, is de stellige overtuiging van de redactie.

Mooie voetbalavond
Chris en Erik Albers en Milan en Andre Elbertsen mochten de wedstrijd vanaf de hoofdtribune bekijken. We kregen onderstaande foto’s van de vader van Chris doorgestuurd waarop ook de ontmoeting van Stadshagenaar Bart van Hintum en de clubmascotte is vastgelegd.

Gouden Bal
De vier mannen wonnen de kaartjes voor de wedstrijd na een nieuwe actie in de wijk van StadshagenNieuws. Daarbij werd een bal ergens verstopt die was voorzien met een handtekening van wijkgenoot Bart van Hintum. StadshagenNieuws bedankt PEC Zwolle en 24 Webvertising voor de samenwerking.

Interview Bart van Hintum
In het magazine van dit kwartaal staat een uitgebreid interview met de sympathieke voetbalspeler Bart van Hintum. Het magazine is huis aan huis verspreid in Stadshagen en Westenholte. Maar je kan het ook hier digitaal lezen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!