Huttendorp noodgedwongen naar Twistvlietpark

donderdag 9 april 2015
Huttendorp noodgedwongen naar Twistvlietpark

Het populaire Huttendorp in Stadshagen zal dit jaar niet meer op het Mannagras worden gehouden, de plek waar jongeren tijdens de zomer in de afgelopen jaren hun hutten konden bouwen. Volgens de organisatie is het financieel niet meer haalbaar om op de huidige plek te blijven. De organisatie verhuist daardoor naar het Twistvlietpark, de plek waar ook het StadshagenFestival plaatsvindt.

Verhuizing naar Twistvlietpark
Waarom het Huttendorp daar wel financieel haalbaar is wordt niet duidelijk in het bericht dat de organisatie van het Huttendorp donderdag op Facebook zette. De werkgroep betreurt dat het Huttendorp niet op de oude locatie kan blijven staan aan het Mannagras, langs de Oude Wetering. Maar ze hoopt wel dat de ‘oude’ vrijwilligers ook nu weer willen meewerken aan het populaire Huttendorp.

Organisatie zoekt vrijwilligers
Het Huttendorp vindt dit jaar vanaf 8 augustus plaats en de organisatie zoekt ook nu weer nieuwe vrijwilligers. De organisatie is sterk afhankelijk van inwoners uit de wijk die zich belangeloos willen inzetten voor het evenement, waar veel kinderen uit Stadshagen met groot plezier timmeren aan prachtige bouwwerken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!