Programma Koningsdag Stadshagen 2015

zondag 26 april 2015
Programma Koningsdag Stadshagen 2015

Koningsdag wordt ook dit jaar groots gevierd in Stadshagen. Op maandag 27 april zijn er tal van activiteiten georganiseerd door de werkgroep Kinderactiviteiten Stadshagen. Het diverse programma van de dag is door de organisatie bekend gemaakt. Het thema van dit jaar is ‘200 jaar Koningsschap’.

De activiteiten vinden  plaats in het Cultuurhuis, restaurant Werkerwaard en het Twistvlietpark. Het volledige programma van de dag is hieronder te vinden:

9.30 uur: Versierde fietsenoptocht
Vertrek bij het Mannagras. Opstellen en keuren van de fietsen  is vanaf  9.15 uur. Wie heeft de mooist versierd fiets?  Het thema is dit jaar 200 jaar Koningschap.

10.00 uur: Kleedjesmarkt
Uiteraard ontbreekt de traditionele kleedjesmarkt niet. Het is een vrijmarkt. De organisatie laat het aan de deelnemers over waar ze met hun kleedje willen gaan zitten. Vriendelijk verzoek van de organisatie: zorg wel dat (nood)uitgangen vrij blijven én neem onverkochte artikelen weer terug naar huis. Het betreft een vrijmarkt voor kinderen, geen commerciële verkoop;

  • Opgeven is niet nodig. Kleedje neerleggen en gaan zitten;
  • Zorg voor voldoende loopruimte langs en tussen de kleedjes;
  • Laat geen rommel achter. Onverkochte spullen én afval gaan weer terug naar huis.

14.30 -16.00 uur: Spelletjes 10-kamp zowel in Werkerwaard en in het Cultuurhuis
Pannenkoeken, grabbelton, blikgooien en nog veel meer. Het gevoel van vroeger proberen we weer terug te halen in restaurant Werkerwaard, in het Cultuurhuis en bij mooi weer buiten. De start is in Werkerwaard bij het Twistvlietpark. In het Cultuurhuis is het mogelijk te grabbelen en te kleuren. Lever je de kleurplaat in, maak je kans op vrijkaartjes van Djambo.  Een spelletjes 10-kamp verdeeld over Werkerwaard en Cultuurhuis wordt georganiseerd met steun van stichting WIJZ.

10.00 – 16.30 uur: Twistvlietpark
Hier kan iedereen zich prima vermaken. Vanaf 10.00 is ook het Cultuurhuis open en staat daar de koffie klaar. Er is een bar en podium voor een lekker drankje en muziek gedurende de dag. Vanaf 13.30 kan iedereen meedoen met Easy2ZumbaDans&Creatief.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!