Koperdieven aangehouden na achtervolging door Stadshagen

zondag 19 april 2015
Koperdieven aangehouden na achtervolging door Stadshagen

De politie heeft in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 april een 33-jarige man uit Hasselt aangehouden na een korte achtervolging door de wijk Stadshagen. Later werden door de politie twee vermoedelijke mededaders aangehouden, een 21-jarige en een 41- jarige man uit Zwolle. De drie worden verdacht van koperdiefstal.

Auto met gedoofde lichten
Politieagenten zagen rond middernacht aan de Palestrinalaan een auto met gedoofde lichten over een grasveld rijden. Bij de auto liepen nog twee personen over het gras. Toen de politieagenten achter de auto aanreden, maakte de bestuurder snelheid en probeerde te ontkomen.

Achtervolging door Stadshagen
Na een achtervolging door de wijk Stadshagen, kon de bestuurder uiteindelijk op de Bisschopswetering in ’s Heerenbroek tot stoppen worden gebracht. De bestuurder werd aangehouden. In de auto werden diverse koperen kabels aangetroffen. Deze bleken te zijn gestolen. De politie hield later in verband met mogelijke betrokkenheid bij de diefstal de andere twee mannen aan. Het drietal is ingesloten voor nader verhoor.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!