Fotowedstrijd ‘Verbinding’

woensdag 29 april 2015
Fotowedstrijd  ‘Verbinding’

Cultuur Festival Stadshagen organiseert een fotowedstrijd waar alle inwoners van Stadshagen, jong en oud, aan mee kunnen doen. Het thema voor de foto’s is ‘Verbinding’ en de uitslag wordt tijdens het Cultuur Festival op 6 juni bekend gemaakt.

De jury van de fotowedstrijd bestaat uit een fotograaf, een vertegenwoordiger van de gemeente en de communicatiemedewerker van Stichting V-GEN-X. De jury beoordeelt de foto’s op grond van bepaalde criteria. Zoals compositie, kleurgebruik en scherpte. Maar ook originaliteit en de mate waarin het thema tot uitdrukking komt zijn belangrijk.


Winnende foto’s

Er zijn drie leeftijdscategorieën: van 0 tot 12 jaar, van 13 tot 21 jaar en van 22 jaar & ouder. Uit elke groep krijgt de maker van de beste foto een prijs. Het Cultuur Festival Stadshagen maakt op 6 juni om 18.00 uur de winnaars bekend. De prijs wordt bekend gemaakt op www.facebook.com/cultuurfestivalstadshagen.nl
 en tevens komen de winnende foto’s in de Vinexpress te staan.

Foto’s kunnen verstuurd worden naar fotowedstrijd@cultuurfestivalstadshagen.nl. De inzendingen moeten aan de volgende criteria voldoen:

  • Thema Verbinding
  • Origineel en creatief
  • Eigen productie
  • Gemaakt in 2015
  • door bewoner Stadshagen
  • 1 foto per deelnemer
  • origineel 250 tot 300 dpi

Foto: Yvonne Waslander

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!