Fietsroute ‘Rondje Stadshagen’ om wijk te leren kennen

maandag 8 juni 2015
Fietsroute ‘Rondje Stadshagen’ om wijk te leren kennen

De mooiste plekken in Stadshagen ontdekken op de fiets. Op zaterdag 13 juni wordt de fietsroute ‘Rondje Stadshagen’ uitgezet en stapt wethouder René de Heer om 11 uur symbolisch als eerste op de fiets. In het kader van nationale Nieuwbouwdag kan iedereen die dag meefietsen met de tocht van 10 kilometer. Onderweg is er op verschillende plekken informatie over nieuwbouwprojecten en kan iedereen meedoen met een fotowedstrijd.

Start
Het is de ideale manier om een indruk te krijgen van deze jongste wijk van Zwolle. Wethouder René De Heer rijdt mee en stapt als eerste op de fiets om 11:00 uur. De start van de circa 10 kilometer lange fietsroute is bij het Wijkservicepunt op Belvédèrelaan 1 (bij het winkelcentrum Stadshagen). Er ligt een routebeschrijving met een kaart klaar. Deelname is gratis.

Onderweg
Onderweg kan op verschillende plekken informatie verkregen worden over de nieuwbouw in Stadshagen en eventueel een hapje een drankje genuttigd worden. De route loopt door de verschillende buurten en het buitengebied, zo voert de route langs Stadshagen op haar mooist.

Fotowedstrijd
Rondje Stadshagen is geschikt voor het hele gezin. Er is ook een wedstrijdelement in de vorm van een fotowedstrijd. Voor de winnaars (kinderen en volwassenen) zijn er prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging Stadshagen. De bouwplaatsen zijn eventueel ook per auto te bereiken, ze zijn open tot 13.00 uur. De kaart met de locaties is te verkrijgen bij het startpunt.

Rondje Stadshagen is een initiatief van ontwikkelaars, bouwers, woningencorporaties en de gemeente Zwolle met medewerking van de winkeliersvereniging Stadshagen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!