‘Duurzaam Stadshagen’ houdt informatieavond

maandag 25 oktober 2010

Aankomende dinsdagavond 26 oktober 2010 houdt de werkgroep ‘Duurzaam Stadshagen’ een informatiebijeenkomst van 20.00 tot 21.00 uur in het Cultuurhuis. Duurzaam Stadshagen is een bewonersinitiatief om in bestaande bouw in de Zwolse wijk Stadshagen projecten op te zetten die ervoor zorgen dat minder energie (stroom en gas) verbruikt wordt. Volgens de werkgroep zijn er vele mogelijkheden maar weet de doelgroep dit vaak niet en dat is een gemiste kans. De informatiebijeenkomst van 26 oktober 2010 staat in het teken van ‘Project dubbelglas 2010’.

Start 1e project: dubbelglas 2010
De bijeenkomst gaat over vervangen van bestaand dubbelglas in meer energiebesparend dubbelglas. Vooral daar waar het bestaande dubbelglas ‘lek’ is en nauwelijks de warmte binnenhoudt, is het interessant gebruik te maken van een zeer aantrekkelijke aanbieding die de werkgroep met een glaszetter heeft afgesproken. Vooral voor bewoners in het oudste wijk Schoonhorst is dit interessant. Glas heeft namelijk een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit jaar gaat de werkgroep energiezuinig isolatieglas ‘aanbieden’ aan de eigenaren van huizen in de Parkbuurt en de rest van wijkgedeelte Schoonhorst (huizen tussen Beeldsnijderstraat , Bussenmakerstraat, Karveelschipperstraat en Koperslagerstraat).

Voor meer informatie over de werkgroep ‘Duurzaam Stadshagen’ en/of het project ‘dubbelglas 2010’ kunt u terecht op www.duurzaamstadshagen.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!