School of Self Defence sluit seizoen af

dinsdag 7 juli 2015
School of Self Defence sluit seizoen af

Overgewicht, eenzaamheid, toenemende agressie en ruzies zijn helaas aan de orde van de dag. Om kinderen en volwassenen die hier wat hulp bij kunnen gebruiken te helpen, zet Stichting School of Self Defence zich in voor een veilig, gezond en sociaal leven. Vorige week sloten ze het seizoen af met allerlei activiteiten in het Twistvlietpark.

Met allerlei activiteiten brengen vrijwilligers van de stichting kinderen en volwassenen in beweging en brengen ze met elkaar in contact. De trainingen sluiten bovendien aan op diverse maatschappelijke thema’s, zoals veiligheid, gezondheid, integratie en persoonlijke ontwikkeling.

“Momenteel geven we wekelijks les aan 60 kinderen en 25 volwassen”, vertelt Irma Handstede van de stichting. “De kinderen komen voornamelijk uit Stadshagen. We zijn in 2012 bewust hier gestart, omdat Stadshagen toch één van de kinderrijkste wijken van Nederland is.”

Zo vlak voor de zomervakantie heeft de School of Self Defence het seizoen afgesloten met een speldag voor haar leden en de vriendjes en vriendinnetjes. Er werden verschillende spellen gespeeld, zoals een krantenrace, waterrace en een eierenrace. Na afloop kregen alle kinderen een leuk presentje en een lekker lunch.

Foto’s: Stichting School of Self Defence

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!