Zomervakantie begonnen: win een fotoshoot!

zondag 5 juli 2015
Zomervakantie begonnen: win een fotoshoot!

De scholen in Stadshagen hebben het schooljaar afgesloten: het is zomervakantie! In iedere straat was vrijdag wel een volgepakte auto te zien, om dit weekend direct naar de vakantiebestemming te vertrekken. Voor wie op vakantie gaat, of lekker thuis de rust opzoekt, heeft StadshagenNieuws een leuke actie. Neem het magazine mee, maak een originele foto en win een professionele fotoshoot!

De zomereditie van het StadshagenNieuws Magazine is vorige week huis-aan-huis verspreid in de wijk. Een extra dik magazine met 52 pagina’s over allerlei ontwikkelingen Stadshagen. Leuk om te lezen tijdens je vakantie, maar ook om er een originele foto mee te maken op je vakantiebestemming. Want de meest originele foto wint een professionele fotoshoot van Rhodé Fotografie, ter waarde van 80 euro! Het betreft een fotosessie van 1 tot 1,5 uur, op locatie waardoor gebruik gemaakt wordt van natuurlijk licht.

Meest originele foto wint: Stadshagen bepaalt
Of het nu een foto is op het strand, in het bos, op een berg, bij de Eiffeltoren of gewoon thuis in Stadshagen: alles mag! Mail de foto naar redactie@stadshagennieuws.nl. De redactie kiest de 5 meest originele foto’s, die vanaf 16 augustus op de website worden geplaatst. Stadshagenaren kunnen dan stemmen op de leukste foto en bepalen op die manier zelf welke foto wint en wie er vandoor gaat met de fotoshoot!

Inzenden van je vakantiefoto kan tot uiterlijk zaterdag 15 augustus om 12.00 uur.

StadshagenNieuws wenst iedereen een fijne vakantie!

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!