Politie zoekt getuigen na aanhouding verdachten Frankhuizerallee

maandag 13 juli 2015
Politie zoekt getuigen na aanhouding verdachten Frankhuizerallee

De politie zoekt getuigen na de arrestatie van twee verdachte mannen aan de Frankhuizerallee, zondagavond 12 juli. Een bewoner zag dat drie mannen zich verdacht gedroegen bij de woning van zijn buurman. Hij alarmeerde daarop de politie, die daarop snel ter plaatse was en de omgeving direct afzette om op zoek te gaan naar de verdachten.

Arrestatie
Een aanwezige hondengeleider zag de mannen op de scooter rijden en gaf hun locatie door aan zijn collega’s, die de verdachten daarop konden stoppen. Bij controle bleken de verdachten inbrekerswerktuig bij zich te hebben. De bestuurder had bovendien geen identiteitsbewijs en rijbewijs bij zich. Ze zijn door de politie uiteindelijk aangehouden voor heling.

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar een derde verdachte. Daarom zoekt de politie twee mogelijke getuigen, die rond 23:00 uur in de omgeving van de Frankhuizerallee aan het wandelen waren. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Alarmeer bij onraad
De politie benadrukt naar aanleiding van de melding van de buurtbewoner dat het belangrijk is om bij verdachte situaties de politie te bellen. Die kunnen daarop snel reageren en eventuele inbraken voorkomen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!