Aanhouding woninginbraken Stadshagen leidt naar gestolen goederen

dinsdag 14 juli 2015
Aanhouding woninginbraken Stadshagen leidt naar gestolen goederen

De politie heeft maandagavond 15 juni drie mannen aangehouden in Emmeloord voor woninginbraken aan de Melenhorststraat, de Buidelmos (Stadshagen) en de Verhulststraat (Holtenbroek) eerder die dag. In het huis en de auto van de verdachten zijn onder andere sieraden, horloges en elektrische apparatuur aangetroffen. Van een deel van de spullen is de eigenaar nog niet gevonden en doet de politie een oproep.

Eigenaren gestolen goederen gezocht
Een aantal goederen bleek te zijn buitgemaakt tijdens woninginbraken in Zwolle, Meppel en Heerenveen. Vermoedelijk zijn de andere spullen afkomstig van inbraak of diefstal. De politie is nog bezig met het onderzoek en zou daarvoor graag in contact komen met de eigenaren. Daarom zijn er op politie.nl foto’s geplaatst van de aangetroffen spullen. De eigenaren worden verzocht zich bij de politie te melden via 0900-8844.

Bekijk hier de foto’s van de spullen.

Aanhouding na oplettende buurtbewoonster Stadshagen
Een oplettende buurtbewoonster van de Melenhorststraat had een ‘vreemde’ auto met drie mannen in haar straat gezien en deze met haar mobieltje vastgelegd. Het vastgelegde auto werd aan de hand van het kenteken in Emmeloord aangetroffen.

De drie gelieerde mannen van 21, 25 en 31 jaar voldeden aan het signalementen die de politie via getuigen uit de drie straten hadden verkregen. De mannen zijn voor onderzoek ingesloten. De buit die bij hen werd aangetroffen bestond onder andere uit AV en computerapparatuur.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!