Gestolen bestelbus Gemaalpad brandend aangetroffen

vrijdag 29 oktober 2010

De bestelbus die dinsdag 19 oktober tussen 14.25 en 14.45 uur werd gestolen aan het Gemaalpad in Stadshagen is donderdagavond 28 oktober brandend aangetroffen aan de Zalneweg bij de Wijthermerplas. De brandweer heeft rond 21.15 uur de brandende auto geblust. Stadshagennieuws meldde afgelopen zaterdag de diefstal van de bestelbus op de website. Twee getuigen hadden op het moment van de diefstal in Stadshagen een rode Volkswagen Golf gezien die mogelijk betrokken was geweest bij de diefstal. Het kenteken van de Volkswagen Golf is echter niet bekend.  

De politie is op zoek naar getuigen die de bus hebben zien rijden in de omgeving van de Wijthmenerplas of gezien hebben dat de bus aan de Zalneweg werd geplaatst. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of u kunt uw melding anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermoedelijk werd de bus in brand gestoken. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!