Autobrand Milligerlaan mogelijk brandstichting

donderdag 13 augustus 2015
Autobrand Milligerlaan mogelijk brandstichting

In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 augustus is er aan de Milligerlaan een auto volledig uitgebrand. De brandweer kreeg om kwart voor één in de nacht een melding binnen dat er een voertuig in brand stond nabij de Milligerplas. Bij aankomst stond de auto al volledig in brand en was het voertuig niet meer te redden. De politie gaat uit van mogelijke brandstichting en zoekt getuigen.

Brandstichting
Na contact met de politie over de oorzaak van de brand wordt duidelijk dat wordt uitgegaan van mogelijke brandstichting. “De sporen die zijn aangetroffen duiden op mogelijke brandstichting. Wij zijn daarom op zoek naar getuigen die iets gezien hebben tussen ongeveer 0.00 en 0.45 uur. Zij kunnen zich bij ons melden”, aldus de politie tegen StadshagenNieuws. De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Brand aan de Hasselterdijk
Op woensdag 12 augustus moest de brandweer ook al in actie komen bij een kleine brand aan de Hasselterdijk. Hier was echter geen sprake van brandstichting. De politie ziet daarom geen verband tussen de twee branden.

Foto’s: Pascal Pelikaan (www.pp-fotografie.nl)

Foto: Pascal Pelikaan (pp-fotografie.nl)

Foto: Pascal Pelikaan (pp-fotografie.nl)

Foto: Pascal Pelikaan (pp-fotografie.nl)

Foto: Pascal Pelikaan (pp-fotografie.nl)

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!