Verkoop nieuwbouwwoningen Werkerbrink en Breecamp-Oost groot succes

zaterdag 30 oktober 2010

Afgelopen weken zijn er meerdere nieuwbouwprojecten in de verkoop gegaan in de nieuwe wijken Werkerbrink en Breecamp-Oost in Stadshagen. SWZ ontwikkelt samen met Salverda 28 koopwoningen en 22 huurwoningen in Werkerbrink. Er was veel belangstelling voor de 28 koopwoningen, waardoor er geloot moest worden. Nagenoeg alle koopwoningen staan op dit moment onder optie. Ook de 16 sociale koopwoningen in Breecamp-Oost zijn met groot succes verkocht.

Afgelopen zaterdag 16 oktober startte de verkoop van 10 rijwoningen en 18 patiowoningen in Werkerbrink. De woningen vallen in een prijsklasse vanaf € 197.500 tot € 272.000 v.o.n. Omdat er veel belangstelling voor de woningen is, moest er 25 oktober geloot worden onder de belangstellenden. Alle 10 tijwoningen staan momenteel onder optie. Van de 18 patiowoningen staan er nu 16 onder optie. De huurwoningen komen begin 2011 in de Woningzoeker.

Woningstichting SWZ hield onlangs de start van de verkoop van 16 sociale koopwoningen in Breecamp-Oost Ook deze woningen zijn met groot succes verkocht.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!