Extra wijkagenten voor Stadshagen

vrijdag 4 september 2015
Extra wijkagenten voor Stadshagen

De wijk Stadshagen krijgt extra wijkagenten. Met de komst van de Nationale Politie verandert ook de werkwijze van de politie en wordt er zoveel mogelijk wijkgericht gewerkt. Om dit te kunnen doen worden er meer wijkagenten aangesteld, zo ook in Stadshagen. Het team voor Stadshagen is inmiddels aangevuld met wijkagent Alrik van den Berg. Daarnaast moeten er nog vacatures worden ingevuld om het team van Zwolle-West te versterken.

Nieuwe wijkagenten 
De wijk Stadshagen valt onder het gebied Zwolle-West, samen met de wijken Westenholte, Spoolde, Mastenbroek en Frankhuis. De nieuwe wijkagenten komen er extra bij naast de huidige wijkagenten Karin den Besten, Michel Engel en Nick Schakelaar. De politie wil zo meer gebiedsgebonden politiezorg kunnen bieden en dichterbij de burgers staan. Naast de nieuwe wijkagent Alrik van den Berg is er nog een vacature voor een wijkagent en een coördinerend wijkagent in het gebied.

Wat doet de wijkagent?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent maakt onderdeel uit van een basisteam. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!