Winnaars Stadshagenfestival shoppen één minuut gratis

vrijdag 4 september 2015
Winnaars Stadshagenfestival shoppen één minuut gratis

Tijdens het Stadshagenfestival op 15 augustus waren mooie prijzen te winnen. Naast de gewilde helikoptervluchten boven Stadshagen vielen nog eens twee gezinnen met hun neus in de boter: zij mochten één minuut gratis winkelen bij Jumbo Nagelmaeker of Albert Heijn.

Veel tijd om te trainen voor één minuut supermarktsprinten hadden ze niet: donderdagavond 4 september was hun grote moment al daar. Onder toeziend oog van eigenaar Jeroen Nagelmaeker (Jumbo) en bedrijfsleider Christiaan Mulder (Albert Heijn) mochten de winnaars een minuut gratis hun kar volladen.

Als eerste was de familie Habers aan de beurt bij Jumbo Nagelmaeker. Hij baande zich onder toeziend oog van de eigenaar vliegensvlug een weg door het winkelende publiek, op de voet gevolgd door zijn partner en dochter. Andere klanten stoven opzij om hen de ruimte te geven. Dit gezin richtte zich met name op cosmetica en wasmiddelen. Ze hebben in één minuut tijd voor maar liefst € 148,54 aan boodschappen ingeladen.

Daarna was de familie Raap aan de beurt bij Albert Heijn. Hij laadde de boodschappen in, zij rende met de kar achter hem aan. Bedrijfsleider Christiaan Mulder hield een oogje in het zeil. Dit stel had het met name voorzien op vlees, vis en cosmetica en heeft voor wel 283,11 aan gratis boodschappen in de wacht gesleept.

Foto’s van het gratis winkelen zijn hier te bekijken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!