Nieuwe Hasselterweg 22 oktober open

maandag 7 september 2015
Nieuwe Hasselterweg 22 oktober open

De nieuwe rondweg rond Stadshagen gaat op 22 oktober open. Dat heeft de provincie Overijssel laten weten. De door vertragingen geplaagde rondweg langs Breecamp wordt op dit moment afgebouwd. Van maandag 12 oktober tot en met de opening gaat de huidige Hasselterweg tussen Stadshagen en Hasselt zelfs dicht in verband met de werkzaamheden. Houdt rekening met fors omrijden.

Vijf minuten tijdswinst
Het is voor de automobilist dus nog even zuur voordat men kan genieten van het zoet. Want na de werkzaamheden opent de nieuwe Hasselterweg op 22 oktober en mag het verkeer met tachtig kilometer per uur via de Boxemtunnel van Zwolle naar Hasselt rijden. De tijdswinst? Vijf minuten voor de automobilist. Voor inwoners van Stadshagen is er nog een andere winst; minder opstoppingen in de wijk door drukte op de Stadshagenallee en de Mastenbroekerallee door doorgaand woon-werkverkeer.

Flinke vertraging bij tijdelijke sluiting
De tijdelijke volledige afsluiting van de Hasselterweg gaat het verkeer in oktober wel parten spelen. De extra reistijd is naar verwachting een kwartier. Dus eerder van huis om via de omleidingsroutes te rijden.

Schermafbeelding 2015-09-07 om 16.44.14

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!