Vrouw met ‘blauwe vloeistof’ in gezicht gespoten

woensdag 16 september 2015
Vrouw met ‘blauwe vloeistof’ in gezicht gespoten

Een zestigjarige vrouw is dinsdagavond met blauwe vloeistof, vermoedelijk verf, in het gezicht gespoten door onbekenden. Dat meldt familie van de vrouw aan StadshagenNieuws. Het incident vond plaats aan de Mannagras/ Elzenmos. De dader maakte deel uit van een groepje van drie jongeren in de puberleeftijd. Ook elders in de wijk zouden voorvallen zijn geweest van blauwe verfbommetjes die tegen een deur en auto zijn gegooid.

“Jongen vroeg naar winkelcentrum, keerde terug en spoot blauw spul”
De vrouw van 60 jaar liep dinsdagavond nabij de Mannagras toen een jongen voorbij fietste die vroeg naar het winkelcentrum. Nadat de vrouw uitleg had gegeven aan de jongen, waarop hij volgens de familie vriendelijk bedankte, reed hij weg. Even later keerde hij terug. “Hij zegt dat hij zijn vriend wat moet vertellen die verderop fietst. Hij fietst langs mijn moeder heen en spuit blauw spul in haar gezicht. Het lijkt verf”, aldus een familielid van het slachtoffer.

Meer voorvallen
De familie zou de politie van het voorval hebben ingelicht. Elders in de wijk zouden er ook voorvallen zijn geweest met blauwe verf, waaronder op een voordeur en een auto. Heeft u ook een dergelijk incident gezien? Meldt het vooral bij de politie en/of discussier mee in de reacties.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!