Laatste fase werkzaamheden Westenholterallee

dinsdag 22 september 2015
Laatste fase werkzaamheden Westenholterallee

Woensdagavond 23 september vanaf 19.00 uur is de entree van Stadshagen bij de kruising Westenholterallee – Frankhuizerallee – Hasselterweg afgesloten. Aan kruising vinden uitgestelde asfalteringswerkzaamheden plaats, die eind augustus niet afgerond konden worden vanwege een defect aan de asfaltmolen bij de asfaltleverancier.

Tijdens de werkzaamheden, die duren tot donderdagochtend 6.00 uur, is de kruising niet bereikbaar voor het verkeer van en naar de Westenholterallee of Frankhuizerallee. Het verkeer wordt omgeleid via de Hasselterweg.

Laatste fase
Al enige weken vindt grootschalig onderhoud plaats aan de Westenholterallee. De werkzaamheden gaan donderdag de laatste fase in, als het gedeelte vanaf de kruising met de Blaloweg tot aan verkeersplein Spoolderplein onder handen genomen wordt. De werkzaamheden veroorzaken hinder voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Afsluitingen verkeersplein richting Westenholterallee
Door voorbereidende (frees)werkzaamheden is de afslag op verkeersplein Spoolderplein richting de Westenholterallee van donderdag 24 september om 21.30 uur tot vrijdag 25 september om 6.00 uur afgesloten voor het verkeer. In het weekend vanaf vrijdagavond 25 september 20.00 uur, tot maandagochtend 28 september om 6.00 uur, is de Westenholterallee afgesloten tussen verkeersplein Spoolderplein en de kruising met de Blaloweg. Verkeersborden geven de omleidingsroute aan via de A28 Zwolle Centrum, Katerdijk en Blaloweg.

Groot onderhoud Westenholterallee
Het werk is de uitvoering van de laatste fase van in totaal vier werkfaseringen in project Groot onderhoud Westenholterallee van de gemeente Zwolle. Het werk bestaat uit het vervangen van deklagen, aanbrengen van markering, onderhouden van verkeersregelinstallaties (VRI) en rioolwerkzaamheden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!