StadshagenNieuws Magazine ligt weer op de mat

zaterdag 26 september 2015
StadshagenNieuws Magazine ligt weer op de mat

Deze week is in heel Stadshagen en Westenholte de nieuwe editie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengt StadshagenNieuws.nl de achtergrondverhalen uit onze wijk. In het septembernummer onder meer een uitgebreid interview met de groep enthousiaste vrijwilligers die de StadshagenRun organiseren.

Woonmaand, natuur, sport en meer
Het magazine staat in het teken van de oktober woonmaand, met een uitgebreide special over wonen, bouwen en stylen. Daarnaast een gesprek met de boswachter van Staatbosbeheer die de natuur in en om Stadshagen in beheer heeft. Het is verassend om te lezen dat er ook in en om een nieuwbouw wijk zoveel bijzondere natuur te ontdekken is! Verder zien we wat het restylen van een woning kan betekenen voor de verkoop, nemen we een kijkje bij Tennisvereniging TC ’91 en lopen we mee met een hardloopclinic voor Syrische vluchtelingen.

Rectificatie
Bij het artikel ‘Gepeste kinderen voelen zich naar alleen en eenzaam’ op pagina 15, is per abuis het verkeerde adres vermeld. Het juiste adres moet zijn: Marxveldstraat 11, 8043 TK in Zwolle.

Niet ontvangen? Laat het weten!
Het StadshagenNieuws Magazine van september 2015 is afgelopen week huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en Westenholte. Heeft u het magazine niet ontvangen en heeft u ook geen ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus? Stuur ons even een berichtje, dan kunnen we dat oplossen. Het magazine ligt vanaf vrijdag 2 oktober ook klaar in de Stadkamer en kan vanaf nu online gelezen worden.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!