Parcours StadshagenRun officieel gecertificeerd

zaterdag 26 september 2015
Parcours StadshagenRun officieel gecertificeerd

De 5- en 10 kilometer van de StadshagenRun, die op zaterdag 17 oktober voor de 8e keer gehouden wordt, is voor het eerst officieel gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Door de certificering van het parcours wordt er zekerheid geboden aan lopers over de afstand. Daarnaast vergroot het de kwaliteit van het hardloopevenement. Clubs kunnen hun records vanaf nu officieel registreren op het Zwolse parcours.

Jaarlijks doen meer dan 2.200 lopers mee aan dit sfeervolle hardloopevenement in en om Stadshagen. Op diverse plaatsen is er muziek en het vele publiek moedigt alle lopers en loopsters hartstochtelijk aan. Het parcours leidt langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen.

Inschrijven tot uiterlijk 26 september 18.00 uur!
Inschrijven voor de achtste StadshagenRun kan nog tot uiterlijk 26 september 18.00 uur, tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt. Naast de 10 en 5 kilometer bestaat de StadshagenRun uit de Partou Kids Run, de Juniorenloop en de nieuwe G-loop.

Vrijwilligers
De StadshagenRun wordt georganiseerd door Stichting Loopsport Zwolle en ruim honderd vrijwilligers. Lees in de septembereditie van het StadshagenNieuws Magazine een interview met deze enthousiaste organisatoren.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!