Stiltewandeling rondom Milligerplas

woensdag 30 september 2015
Stiltewandeling rondom Milligerplas

Wandelen, rust, stilte en ontspanning. Op zondag 25 oktober is het de landelijke ‘Dag van de stilte’ en wordt er in Stadshagen een stiltewandeling georganiseerd door de Yoga Studio Lotus Zen en Praktijk Myrjan Vroom. Tijdens de gehele wandeling, rondom de Milligerplas, wordt er niet gepraat en zijn er verschillende korte oefeningen om bewust te zijn van wat je waarneemt.

“Tijdens de wandeling komt er ruimte om aandachtig aanwezig te zijn in het moment. We hebben allen van tijd tot tijd behoefte aan rust en stilte, tijd om te ontspannen. Een stiltewandeling heeft veel effect op ons. Het kan ontspannend, confronterend en helend zijn. Er ontstaat ruimte om ervaringen te verwerken en te reflecteren. Om te zijn in het ‘nu’”, aldus de organisatie.

Om 11:00 uur starten de deelnemers met de uitleg bij studio Lotus Zen aan de Belvederlaan, waarna de stiltewandeling naar de Milligerplas start. Na afloop is er tijd voor een kopje thee bij de Yoga Studio. Iedereen kan zich opgeven door een mail te sturen naar info@myrjanvroom.nl. Bij zeer slecht weer wordt er binnen een stilteactiviteit georganiseerd. De kosten zijn twee euro, waarvan één euro gaat naar de organisatie van de Dag van de Stilte.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!