Geslaagde 8e editie StadshagenRun (foto’s)

zondag 18 oktober 2015
Geslaagde 8e editie StadshagenRun (foto’s)

Ruim 2200 lopers zijn zaterdag van start gegaan in de achtste editie van de StadshagenRun. In de vroege uren klonk al het startschot voor de KidsRun en Juniorenloop, gevolgd door de G-loop voor lopers met een beperking en uiteindelijk de wedstrijden over 5- en 10 kilometer.

Het druilerige weer weerhield de vele toeschouwers er niet van om de lopers te komen aanmoedigen. Langs grote delen van het parcours was het een gezellige boel. De orkesten, bands en DJ’s zorgden voor extra sfeer.

Arne Mulder uit Zwolle was in 31:49 de snelste over 10 kilometer. Bij de dames won Hellen de Vries in een tijd van 38:26. Simon Vos schreef met 16:35 de 5 kilometer op zijn naam, Henrieke Aalberts was de snelste vrouw in 20:14. Alle uitslagen zijn te vinden op StadshagenRun.nl.

De StadshagenRun wordt ieder jaar georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Een uitgebreide reportage over de organisatie van het evenement is te lezen in het StadshagenNieuws Magazine van september.

Meer foto’s op Jestaaterop.nl

Meer foto’s op Jestaaterop.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!