Zaterdag jubileumfeest Verloskundigenpraktijk

donderdag 22 oktober 2015
Zaterdag jubileumfeest Verloskundigenpraktijk

Stadshagen is de meest kinderrijke wijk van Nederland met bovendien de meeste geboortes van Zwolle. Zwangere vrouwen in Stadshagen worden in de meeste gevallen begeleid door het Verloskundig Huys. Dit jaar bestaat de praktijk 25 jaar en nodigt daarom iedereen uit om komende zaterdag samen het jubileumfeest te vieren.

De zeven verloskundigen van het Verloskundig Huys zullen voor veel Stadshagenaren inmiddels bekende gezichten zijn. 25 jaar geleden begonnen Erna Kerkhof en Hetty Baerveldt de praktijk, toen nog aan de Willemskade in het centrum van Zwolle. De kleine nevenvestiging in het Gezondheidshuis Stadshagen werd te klein, waarna men in 2010 besloot de hoofdvestiging aan de Overtoom te betrekken.

Het jubileum wordt zaterdag 24 oktober uitgebreid gevierd, van 12.00 tot 16.00 uur in de praktijk aan de Overtoom in Stadshagen. Iedereen is welkom. Wat er precies op het programma staat blijft voor Erna en Hetty nog een verrassing, maar het Verloskundig Huys 25 jaar Verloskundig Huys, jubileum op zaterdag 24 oktoberwil voor StadshagenNieuws wel alvast een tipje van de sluier oplichten:

  • Muziek van Muppetstuff
  • Er is een fotograaf: Dus wil je met je zwangere buik, je kinderen, het hele gezin of met Erna of Hetty op de foto: dat kan gratis!
  • Praktijk in beeld; 25 jaar verloskunde in onze praktijk
  • Kraampjes vol leuke babyspullen en speelgoed
  • Doe mee met sport workouts door Mom in Balance
  • Voor de kinderen is er een springkussen en schminken
  • We trakteren op een hapje en een drankje!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!