Sinterklaas bezoekt Stadshagen op 21 november

donderdag 22 oktober 2015
Sinterklaas bezoekt Stadshagen op 21 november

Alle kinderen opgelet, op zaterdag 21 november komt Sinterklaas weer naar onze wijk Stadshagen. De Sint en zijn Pieten komen dit jaar om 12.15 uur aan bij Boer Pelleboer aan de voet van de Mastenbroekerbrug. Daar kunnen alle kinderen van Stadshagen na een jaar wachten de Sint en zijn Pieten weer feestelijk begroeten. Na de aankomst gaan de Sint en zijn Pieten in optocht door de wijk naar het winkelcentrum Stadshagen.

Ieder jaar een andere aankomstplek
Onze wijk wordt steeds groter en daarom heeft Sinterklaas besloten om de komende jaren op andere plekken in de wijk aan te komen. Op deze manier kan Sinterklaas langs zoveel mogelijk huizen van de kindjes in de wijk tijdens de optocht. Vorig jaar kwam Sinterklaas nog aan bij de voetbalvelden van CSV ’28, dit jaar dus aan de voet van de Mastenbroekerbrug.

Aankomst en optocht
Om 12.15 uur komt Sinterklaas aan bij Boer Pelleboer, met de boot, of misschien wel op de tractor. Dat houdt Sinterklaas nog even als een verrassing. De vrolijke optocht loopt onder begeleiding van de pietenband Limburg Stirum en gaat via de nieuwe Stadshoeve door de wijk naar het winkelcentrum van Stadshagen. Daar wacht hem een warm welkom van alle aanwezige kinderen waarna hij en zijn trouwe vrienden naar het Cultuurhuis gaat voor een Meet & Greet met kinderen van 4 tot 8 jaar.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!