Gezellig jubileum bij Verloskundigen Huys

zaterdag 24 oktober 2015
Gezellig jubileum bij Verloskundigen Huys

Het is misschien wel het meest dankbare beroep in deze jonge wijk: verloskundige zijn. De verloskundigen mochten zaterdag dan ook veel belangstellenden verwelkomen voor het 25-jarige bestaan van de praktijk, die in Stadshagen de handen letterlijk vol heeft aan baby’s. Het was ook bijna meer een reünie, want veel ouders kwamen even langs met hun kinderen om de dames te ontmoeten die hun bijstonden in het proces naar de geboorte van hun kroost.

Gezellig feest met markt
Voor het jubileum werd er naast het Verloskundigen Huys een ruimte afgehuurd waar naast muziek, schmink voor de kinderen ook kraampjes van bedrijven stonden die betrokken zijn bij de kraamzorg en geboortes in de wijk. Een fotograaf zette gezinnen, zwangeren en kinderen op de foto. En een kiekje met de jubilerende verloskundigen kon ook niet missen.

Sterke groei in Stadshagen
De op het feest aanwezige verloskundigen van het Verloskundig Huys zijn voor veel Stadshagenaren inmiddels bekende gezichten. 25 jaar geleden begonnen Erna Kerkhof en Hetty Baerveldt de praktijk, toen nog aan de Willemskade in het centrum van Zwolle. De kleine nevenvestiging in het Gezondheidshuis Stadshagen werd te klein, waarna men in 2010 besloot de hoofdvestiging aan de Overtoom te betrekken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!